Vi i Handelsgutane AS er importør av Majesty Skis til Norge.
Majesty skis er et selvstendig skimerke, drevet av mennesker som brenner for å gjøre folks skiopplevelser best mulig gjennom innovative, solide og bærekraftige produkter.
Siden 2007 har Majesty skis vært  lidenskapelig opptatt av å lage ski som kan utvikle skikjøringen vi alle er så glade i. Alle våre ski er håndlagde og kvalitetssikret for at du skal kunne bruke skia i mange år, uten å måtte kjøpe nye.
Majesty Skis tar sitt samfunns- og miljøansvar på alvor og planter flere tusen trær i året gjennom programmet Skis4Trees. For hvert ski par vi produserer så planter vi et tre.
Majesty skis har vunnet flere internasjonale utmerkelser for sine ski. Blant våre modeller som utmerker seg med flere priser finner du Supernova Carbon for sine rå kjøreegenskaper som toppturski, Havoc som allround-frikjøringsski, og Superwolf for sin lette vekt og gode egenskaper til brattkjøring.
Vi er stolte av at skiene våre blir valgt og brukt av skikjørere over hele verden.
Ønsker du å leie randonee ski fra Majesty Skis? Hos oss kan du leie alt utstyret du trenger for toppturen,  både ski, feller, staver, og skredutstyr.
Se mulighetene på randoneeutleie.no
Handlekurv