Contour Hybrid «trim to fit» feller 130×195 mm

kr1,500.00

Kategori:

Den perfekte felle for lange og krevende turer på ski

Det unike hybrid limet på fellene består av to forskjellige lag med teknisk lim som gir både en perfekt heft mot fellens underside og også mot skiens såle, og forhindrer at det kommer snø inn mellom ski og felle.

Om hybrid teknologi

Hybrid er det første limet for feller som inneholder to lag. Det første laget holder fellen godt på plass selv under lave temperaturer, og kan lett taes av skia uten at noe lim sitter igjen på ski sålen. Det andre laget kobler limet med fellen.

Resultat:

Perfekt vedheft til skia selv under lave temperaturer. Enkel å ta fellen av skiene. Lavt vedlikehold, det trenger ikke å bli påført lim på nytt på fellen. Når limet er ”forurenset”, kan du enkelt vaske ren fellen med vanlig vaskemiddel, skylle av og tørke. Ved mye dritt og voksrester i limet på fellen, bruker du Hybrid Rensespray, skyller av og tørker, så er limet regenerert.

Enkel håndtering av fellene, de oppbevares limside mot limside, foldes og legges i medfølgende oppbevarings pose. Posen har også en tørkeklut for våt ski såle sydd inn på innsiden av posen.

Spesifikasjoner:

Felle : 70 % mohair blanding

Tupp feste: helsydd med spenne

Tail feste: clips

Handlekurv